Voordelen URL verkorten

Wat zijn de voordelen van URL verkorten

URL verkorten is een techniek om lange en complexe webadressen om te zetten in korte en eenvoudige links die gemakkelijker te delen en te onthouden zijn. URL verkorten heeft veel voordelen voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden. Het kan de gebruikerservaring verbeteren, de klikpercentages verhogen en de algehele prestaties van uw website verbeteren. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle voordelen die URL verkorten u kan bieden!


Hoe kunt u uw links privé houden met een URL verkorter

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een URL verkorter is de mogelijkheid om uw links privé te houden en alleen toegankelijk te maken voor gebruikers die zijn ingelogd op uw account. Dit biedt een extra laag beveiliging en privacy voor uw links en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot deze links. Dit is vooral belangrijk als u gevoelige informatie deelt of wilt bijhouden wie op uw links klikt. 

Als u op zoek bent naar een service om URLs mee te verkleinen voor uw eigen gebruik, dan kunt u gebruik maken van onze Prive Service. Als u aangemeld bent als een gebruiker van onze dienst, kunt u in het beheerpaneel de Prive Service inschakelen. Hierdoor kunt u deze service privé gebruiken en alle accounts die u aangemaakt heeft gebruiken.


Snel en gemakkelijk korte links maken met URL verkorten

Een ander voordeel van het gebruik van een URL verkorter is de mogelijkheid om snel en gemakkelijk korte links te maken voor elke website die u bezoekt. Onze bookmarklet-tool maakt het eenvoudig om met één klik korte URL’s te maken, en de gemarkeerde links worden automatisch opgeslagen in uw account voor toekomstig gebruik. Dit is een geweldige manier om uw bladwijzers te organiseren en snel toegang te krijgen tot de korte links die u nodig heeft. Als u ingelogd bent, wordt de ingekorte link automatisch opgeslagen in uw account, zodat u deze in de toekomst kunt gebruiken. Sleep simpelweg de volgende link naar uw bladwijzerbalk of kopieer de link en voeg deze handmatig toe aan uw favorieten.


Korte URL’s integreren in uw applicaties met een URL Shortener service?

Naast bovenstaande voordelen bieden wij ook een API-systeem dat u kunt gebruiken om uw URL’s te verkorten en uw korte URL’s te integreren in uw eigen toepassingen en links direct op te slaan in uw account. Dit kan nuttig zijn voor het bijhouden van statistieken en andere gegevens over uw links, mits u over de juiste machtigingen beschikt. Dit is een geweldige manier om uw korte links te integreren in uw eigen website of applicatie en de prestaties van uw links te volgen. U kunt ook de API gebruiken om gegevens op te halen over een URL, op voorwaarde dat u daarvoor toestemming heeft. Meer informatie hierover vindt u in het beheerpaneel.


Verschillende pagina’s maken voor verschillende landen met een URL verkorter?

Als u verschillende pagina’s heeft voor verschillende landen, dan kunt u gebruik maken van onze Geo Targeting functie om gebruikers naar de juiste pagina te leiden met dezelfde URL. U hoeft alleen maar het land te kiezen en het URL in te vullen. Geo-targeting is een andere functie die URL verkorten ook te bieden heeft. Hiermee kunt u aangepaste links maken voor verschillende landen en gebruikers naar de juiste pagina verwijzen op basis van hun locatie. Dit is vooral nuttig voor websites die verschillende versies hebben voor verschillende talen of regio’s. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw gebruikers naar de juiste versie van uw website worden geleid, waardoor ze een betere gebruikerservaring krijgen door middel van een korte link.


Social media-berichten verbeteren met Verkorte URL's?

Een URL verkorter is niet alleen handig voor het maken van korte links, maar ook voor het optimaliseren van uw social media-berichten. Met een URL verkorter kunt u eenvoudig een bericht plaatsen met een kort URL op Facebook of Twitter, zonder dat u veel tekens hoeft te gebruiken. U kunt zich ook aanmelden via  Facebook als gebruiker van onze dienst, waardoor u het registratieproces kunt overslaan. Als u een Youtube-video wilt delen met een kort URL, dan heeft onze dienst een speciale functie voor u. U kunt een Youtube Shortener URL verkorten met onze dienst, en het filmpje wordt direct weergegeven in het verkorte URL, in plaats van dat u wordt omgeleid naar Youtube. Dit zorgt ervoor dat u heel makkelijk statistieken kunt bijhouden van een filmpje dat vanaf het verkorte URL bekeken wordt door bezoekers. Dit kan de bereik van uw inhoud vergroten en de klikpercentages verhogen. Dit is een geweldige manier om het delen van uw inhoud te vereenvoudigen en de zichtbaarheid van uw website te verhogen. Bovendien kunt u de prestaties van uw video’s volgen en uw algehele marketingstrategie verbeteren.

Korte links zijn een krachtig hulpmiddel dat veel voordelen biedt voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Of u nu uw links privé wilt houden, de bereik van uw social media-berichten wilt verhogen of de prestaties van uw video’s wilt volgen, een URL-verkorter kan u helpen uw doelen te bereiken. En met behulp van SEO-trefwoorden kunt u de zichtbaarheid van uw website en de ranking verbeteren. Met onze dienst kiest u voor een service waarmee u de prestaties van uw korte links continu kunt monitoren en analyseren om de prestaties van uw website te optimaliseren.