Voordelen url verkorten

Voordelen van URL verkorten?

Op deze pagina kunt u opsomming terug vinden van alle voordelen wat URL verkorten te bieden heeft!

Prive Service:
Bent u op zoek naar een service om URLs mee te verkleinen voor uw eigen gebruik? Dat is geen enkel probleem, als u aangemeld bent als een gebruiker van onzer dienst kunt u in het beheerpaneel de Prive Service aanzetten. Hierdoor kunt u deze service prive gebruiken en alle accounts wat u aangemaakt heeft gebruik van maken.

URL Bladwijzers:
U kunt gebruik maken van onze bookmarklet tool zodat u gemakkelijk en snel elke website dat u aan bekijken bent kunt verkorten. Indien u ingelogd bent, word op dat moment de ingekorte automatisch opgeslagen aan uw account zodat u het in de toekomst kunt gebruiken. Sleep simpel de volgende link naar uw bladwijzer balk of kopieer de link en voeg het handmatig toe aan uw favorieten.

API integratie:
Wij bieden een API-systeem dat u kunt gebruiken om URL's te verkorten via uw eigen applicaties en op te slaan in je account tijdens het proces. U kunt ook de API gebruiken om gegevens op te halen over een URL, op voorwaarde dat u de toestemming om dat te doen. Meer informatie hierover vind uw in de beheerpaneel.

Geo Targeting:
Als u verschillende pagina's heeft voor andere landen, dan is het mogelijk voor gebruikers om te leiden naar de pagina met dezelfde URL. U kiest gewoon het land en vult het URL in.

Social Media:
Met een klik op de knop kunt u makkelijk een bericht plaatsen van een kort URL op Facebook of Twitter, momenteel kunt u zich ook aanmelden via Facebook als gebruiker. Hierdoor hoeft u niet de gehele registratie proces door. Als u een Youtube Shortener URL gaat verkorten bied URL verkorten hier een mooie oplossing voor, namelijk dat het filmpje wat weergegeven moet worden direct in het verkorte URL weergegeven worden in plaatst van dat u omgeleid word naar Youtube. Dit zorgt er ook voor dat u heel makkelijk statistieken kunt bijhouden van een filmpje wat vanaf het verkorte URL bekeken word door bezoekers.
 

Wij zijn sociaal