QR-codes

QR-codes zijn een geweldige manier om uw doelgroep te bereiken en te betrekken. Met QR-codes kunt u eenvoudig informatie, aanbiedingen, feedback, enz. delen met uw potentiële klanten. U kunt ook QR-codes gebruiken om uw online en offline marketingkanalen met elkaar te verbinden.

Maar niet alle QR-codes zijn hetzelfde. Sommige QR-codes zijn statisch, wat betekent dat ze niet kunnen worden gewijzigd nadat ze zijn gemaakt. Andere QR-codes zijn dynamisch, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast en bijgewerkt op elk moment.

Dynamische QR-codes hebben veel voordelen ten opzichte van statische QR-codes. Met dynamische QR-codes kunt u:

  • De inhoud van uw QR-code wijzigen zonder de code zelf te hoeven vervangen. U kunt bijvoorbeeld de URL, het logo, de kleur of het ontwerp van uw QR-code aanpassen aan uw behoeften.
  • De prestaties van uw QR-code meten en analyseren met behulp van statistieken zoals het aantal scans, de locatie, het apparaat, de tijd, enz. U kunt deze gegevens gebruiken om uw marketingstrategie te optimaliseren en uw conversieratio te verbeteren.
  • De veiligheid en betrouwbaarheid van uw QR-code garanderen door gebruik te maken van SSL-codering, wachtwoordbeveiliging, scanlimieten, vervaldatums, enz. U kunt ook ongewenste scans voorkomen door uw QR-code te blokkeren of te verwijderen.
  • Bij ons kunt u eenvoudig dynamische en aanpasbare QR-codes maken voor uw marketingcampagnes.

Wij bieden u een gebruiksvriendelijke QR-code generator en URL-verkorter dienst die u helpt om meer verkeer, leads en conversies te genereren voor uw bedrijf.

Start nu Neem contact op

Geadvanceerde QR-Codes
Aanpasbare Kleuren
Scans Traceren
Aanpasbaar Design & Frames
Hoe QR-codes en URL-verkorters uw online marketing kunnen verbeteren.

QR-codes zijn overal en zullen niet verdwijnen. Ze zijn een grote aanwinst voor uw bedrijf, omdat u eenvoudig gebruikers kunt werven en converteren. QR-codes kunnen worden aangepast aan uw bedrijf, merk of product.

Maar hoe kunt u QR-codes effectief gebruiken voor uw online marketing? Een van de beste manieren is om ze te combineren met URL-verkorters. URL-verkorters zijn diensten die lange en complexe webadressen omzetten in korte en eenvoudige links.

Start nu
Hoe QR-codes en URL-verkorters uw online marketing kunnen verbeteren
Voordelen van het gebruik van QR-codes en URL-verkorters samen.

  • U kunt meer verkeer genereren naar uw website of sociale media kanalen door QR-codes te plaatsen op uw flyers, posters, visitekaartjes, productverpakkingen, enz. Uw potentiële klanten kunnen de QR-code eenvoudig scannen met hun smartphone en worden direct doorgestuurd naar uw gewenste bestemming.
  • U kunt meer leads en conversies krijgen door QR-codes te koppelen aan uw landingspagina’s, formulieren, enquêtes, kortingsbonnen, video’s, enz. U kunt uw aanbod aantrekkelijker maken door QR-codes te personaliseren met uw logo, kleuren of afbeeldingen.
  • U kunt meer inzicht krijgen in uw doelgroep en uw marketingstrategie optimaliseren door QR-codes te analyseren met URL-verkorters. URL-verkorters bieden u statistieken over het aantal scans, de locatie, het apparaat, de tijd, enz. van uw QR-codes. U kunt deze gegevens gebruiken om uw campagnes aan te passen en te verbeteren.
  • Zoals u kunt zien, zijn QR-codes en URL-verkorters een krachtige combinatie voor uw online marketing. Als u wilt leren hoe u ze kunt gebruiken voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij zijn een professionele QR-code generator en URL-verkorter dienst die u kan helpen om meer succes te behalen met uw online marketing.

Start nu
Voordelen van het gebruik van QR-codes en URL-verkorters samen

Begin nu en haal meer uit je URL!

Je bent slechts één klik verwijderd om meer uit je verkorte links te halen en meer inzicht te krijgen over de kliks.